سنت پخت آش نذری در مهریز + تصاویر
مهر ۲۹, ۱۳۹۸ ساعت: ۲۳:۲۵ ب.ظ 997 بازدید بدون نظربیش از 10تن آش ندری در سنتی 70ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.

سنت پخت آش نذری در مهریز
بیش از ۱۰تن آش ندری در سنتی ۷۰ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.
آش نذری روز قبل از اربعین حسینی، در محله سرحوض مهریز هرساله طبخ و بین مردم توزیع می شود.
حدود ۲۰۰کیلو گرم گوشت بره ، حدود ۳۰۰کیلو گرم گندم ، ۷۰کیلو گرم عدس ، ۸۰کیلو گرم ماش و ۵۰کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه ۴۰ میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از ۱۰۰نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از ۷۰سال دارد.
حدود ۲۰۰کیلو گرم گوشت بره ، حدود ۳۰۰کیلو گرم گندم ، ۷۰کیلو گرم عدس ، ۸۰کیلو گرم ماش و ۵۰کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه ۴۰ میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از ۱۰۰نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از ۷۰سال دارد.



